• Fitness

Personal Training

We begeleiden mannen en vrouwen die serieus met hun lijf bezig zijn en graag hun figuur willen veranderen. Dit betekent dat we per persoon een trainings- en voedingsbeleid uitstippelen, aangezien elk individu verschillend is en ook verschillende doelstellingen heeft. Of je nu wilt afslanken, een atletisch fysiek wilt opbouwen of een bodybuilding fysiek wilt opbouwen, zolang jezelf echt gemotiveerd bent, kan en wil Professional Fitness je daarbij graag helpen....

INTRINSIEKE MOTIVATIE (dat ben jij)

Ook al wordt je getraind door de allerbeste personal trainer en heb je beschikking over de beste trainingsapparatuur, je zult je doel nooit bereiken als je er zelf niet 100% voor gaat. Een eerste vereiste voor het bereiken van een topfysiek is je eigen motivatie en toeweiding. De wil om te trainen moet helemaal vanuit jezelf komen en je moet zeker niet bang zijn om af te zien. Het is vaak niet genoeg om alleen maar een bepaald doel voor ogen te hebben, je moet ook plezier hebben aan het trainen, hoe zwaar het ook is. Je moet dus uit het trainen op zich al bevrediging kunnen halen, niet alleen uit het resultaat. Dit zorgt er voor dat ook wanneer het resultaat niet zo snel gaat als je zou willen, je toch gemotiveerd blijft om te trainen.

EXCENTRIEKE MOTIVATIE (dat is de Personal trainer)

Ok, ben je 100% gemotiveerd dan heb je nog iemand nodig die de precieze 'know how' heeft om het voor jou best haalbare resultaat te bereiken en die je 'pusht' om over je eigen grenzen heen te gaan. De personal trainer zal je motiveren, maar niet lief voor je zijn, want ook wij willen dat je het beste resultaat bereikt. De personal trainer zal je laten ervaren dat je meer kunt dan jezelf denkt. Hij maakt een dieet voor je, die aangepast is op jouw lichaam en naar jou behoefte. Door te zien hoe jou lichaam reageert op bepaalde trainingen en voeding kan hij aanpassingen maken. De personal trainer zegt altijd eerlijk waar het op staat en stelt realistische doelen. Personal Training geeft je gegarandeerd resultaat, maar dat kan alleen als je volledig overgeeft aan de training en je strikt houdt aan het dieet.

Onze Personal Trainers

Mr.Universe 2005, Mr.World, Mr. Europe

Krachttraining, Voedingadvies, Bodyshaping, Spierversteviging, Afslankbegeleiding, Vitaliteitstraining, Coretraining

Drs. Bewegingswetenschappen, Ms.Europe

Sportspecifieke trainingen, revalidatie, krachttraining voor vrouwen, afslankbegeleiding, bodybuilding, voedingsadvies

Merken